Mat, hälsa och kärlek –
allt för ditt inre välbefinnande!

Torsdag 27 september kl 18.00 – 22.30
Aros Congress Center i Västerås

Kvällens evenemang kommer att bli något utöver det vanliga! Förutom fantastiska talare, modevisning och underhållning kommer utställarna också att erbjuda tävlingar och fina specialerbjudanden under kvällen.

Tareq Taylor

Tareq är kock och har vunnit Kockarnas Kamp 2017 på TV4, medverkat i ett flertal TV-program i Sverige och även i BBC, skrivit flera kokböcker och driver populära Malmö Slottsträdgårdens Kafé samt Kockeriet. Tareq har en livslång och passionerad kärlek till mat. Följ med Tareq på hans livsresa i matens universum, där mat och kärlek ständigt möts och förenas. Mer personligt än så här blir det inte!

Birgitta Thörn

Birgitta Thörn, som grundade företaget Itrim 2003 kommer hålla en inspirerande och lustfylld föreläsning med utgångspunkt i sin egen historia. Här kommer du få konkreta verktyg till att lyfta både din livsstil samt klimatet på jobbet och förbättra din relation till den älskade maten. Allvar varvat med humor, konkreta tips på att finna balans i livet.

Helena Ståhl

Helena Ståhl har praktiserat yoga i över 20 år och arbetar sedan 2012 som yogalärare på heltid. Helena lär oss rörelser för att vi på ett enkelt sätt ska kunna integrera yoga i vardagen. Helena kommer att guida genom djupandning samt övningar för ökad rörlighet i nacke, axlar och rygg.

 Mode med hög kvalitet och design där personlig stil står i fokus

 


Salong AQVA Visar ”fifty shades of grey”.

Biljetter säljs via Leading Ladies hemsida @leadingladiesevent. I biljetten ingår mousserande vin, mingeltallrik & ett glas vin. Pris 550 Kr resp. 750 Kr för VIP-plats. Du kan också köpa biljett på Ticketmaster 550 Kr resp 750 Kr + Ticketmasteravgift eller via Västerås Tourist Center.